Kotva
Bakaláři

 
 
Facebook

 
 

Školní jídelna Žalov


Číslo účtu 189089095/0300
Odhlášky obědů se přijímají vždy den předem osobně nebo telefonicky na telefonním čísle 315 559 576 ( k dispozici v čase od 6:00 do 10:45), dále přes www.strava.cz, nebo na E-mail: hana.hoznourkova@zszb.cz do 14:00 hod. 

11:00 - 11:30 -> Výdej obědů pro veřejnost

11:45 - 14:00 -> Výdej obědů pro zaměstance a žáky ZŠ



Cena obědů pro školní rok 2020/2021:

Žáci   7 – 10 let 27,- Kč
Žáci 11 – 14 let 29,- Kč
Žáci 15+ let 32,- Kč
Cizí strávníci 72,- Kč


Hygienické předpisy zakazují donášku a ohřev vlastní stravy. Výjimku může udělit vedoucí ŠJ na základě lékařského doporučení.

Školní jídelny vydávají celiakům dováženou chlazenou stravu BEZ LEPKU. V případě jiných diet (na základě lékařského potvrzení) nás neváhejte kontaktovat. Kontaktní osoba Hana Hoznourková, tel +420 315 559 576, hana.hoznourkova@zszb.cz

OBĚDY PRO CIZÍ STRÁVNÍKY

 

Od úterý 15.9. můžete opět objednávat obědy pro cizí strávníky, od středy 16.9. bude umožněn výdej obědů:

 

ŠJ ROZTOKY v čase od 11:15 do 11:40

ŠJ ŽALOV v čase od 11:00 do 11:30

 

Jídlo není možné odebírat do vlastních jídlonosičů! Bude zataveno do jednorázových obalů.

Cena oběda zůstává stejná, byla navýšena pouze o cenu obalových materiálů na 72,- Kč.

Objednávat můžete standardním způsobem (telefon, email, strava.cz).


AKTUALITY

Informace k platbě stravného již nebude vydávána jednotlivě v papírové formě.

Prosinec (Velikost: 68.97 kB)
Listopad (Velikost: 71.74 kB)

Říjen (Velikost: 71.47 kB)

Září (Velikost: 73.61 kB)


JÍDELNÍČEK

Odkaz přímo na stravu, vyplnit číslo jídelny jako 2840 

UPOZORNĚNÍ

Všechny pokrmy mohou obsahovat alergeny 1-14 (viz tabulka alergenů). Podrobnější informace na vyžádání u vedoucí školní jídelny.

Tabulka alergenů

(Velikost: 353.82 kB)

DŮLEŽITÉ DOKUMENTY

Provozní řád (Velikost: 112.32 kB)

Přihláška ke stravování pro žáky (Velikost: neznámá)

Přihláška ke stravování pro cizí strávníky (Velikost: 121.37 kB) 

Přihláška k internetovému objednávání (Velikost: 132.67 kB)